Koop hier je tickets voor Gladiolen

Gladiolen engageert zich om aan de bezoekers een kwaliteitsvol programma en comfortabel festival aan te bieden, aan een zo laag mogelijke prijs. Ondanks allerlei stijgende kosten is het Gladiolen gelukt om voor het derde jaar op rij de toegangsprijzen te behouden. Om onze 15de editie te vieren, zal er dus ook dit jaar geen verhoging van de ticketprijzen zijn.

Open de online-ticketshop

Lokale voorverkoop

Onze tickets zijn ook verkrijgbaar in deze Olense voorverkooppunten:

  • Café 't Dorp (Boekel 10, Olen)
  • KBC Bank Achter Olen (Beilen 13, Olen)
  • Dagbladhandel Verdonck (Lichtaartseweg 118, St.-Jozef-Olen)

Bij deze verkooppunten betaal je géén extra servicekosten.

Online voorverkoop

Via de ticketshop bovenaan deze pagina kan je online tickets aankopen. We verzenden deze tickets niet met de post, maar bezorgen je een PDF-document per e-mail. Dit 'e-ticket' dien je vervolgens zelf af te drukken en goed te bewaren. Om toegang te krijgen tot het festival, laat je het scannen door onze medewerkers aan de ingang van het festivalterrein.

Onze ticketpartner rekent per gekocht ticket servicekosten aan. Deze worden automatisch verrekend bij de betaling. Elk e-ticket staat op naam en kan dus niet doorverkocht worden. Dit biedt ook voordelen: bij verlies kan je een nieuw e-ticket aanvragen bij Ticketscript, onze ticketpartner.

Problemen met je e-ticket?

Gladiolen organiseert de online ticketverkoop niet zelf. Als je problemen ondervindt met de aankoop van je tickets kan je steeds de helpdesk van Ticketscript contacteren via deze link. Zij kunnen je verder helpen wanneer je je e-ticket verloren hebt of problemen ondervindt met de online betaling.

Campingtickets

We willen onze campingbezoekers graag een veilig en comfortabel terrein aanbieden. Daarom bieden we je ook dit jaar de mogelijkheid om je campingticket op voorhand online te kopen. Koop je kaart dus in voorverkoop als je zeker wil zijn van je plek. Als het campingterrein volledig uitverkocht is, worden er tijdens het festivalweekend geen campingtickets meer verkocht. De toegang tot de camping bedraagt 4 euro (+ servicekosten). Campingtickets zijn enkel te koop via onze online ticketshop. Ze worden niet verkocht in de lokale voorverkooppunten.

Kassaprijzen

Je ticket aanschaffen in voorverkoop is niet enkel handig, het is ook voordelig! Als er in het weekend van Gladiolen nog tickets beschikbaar zijn, worden ze aan de kassa verkocht aan volgende tarieven: dagtickets 20 euro, combitickets 30 euro.

Huisreglement

Door de aankoop van een Gladiolenticket en het betreden van het festivalterrein, ga je automatisch akkoord met ons huisreglement. Dit reglement kan je hier nalezen.