Tickets | Gladiolen 2017

Tickets

Start voorverkoop: 07/01/2017

De voorverkoop van Gladiolen 2017 start op zaterdag 7 januari 2017, om 10.00u. Tickets zijn zowel verkrijgbaar via deze website als in de lokale voorverkooppunten. Op zaterdag 10 december houden we een exclusieve presale tijdens Radio Gladio op de kerstmarkt van Onze-Lieve-Vrouw-Olen.

Presale Kerstmarkt Olen

Op zaterdag 10 december 2016, van 16.00 tot 23.00u, verkopen we de allereerste tickets voor Gladiolen 2017 tijdens de Kerstmarkt van Onze-Lieve-Vrouw-Olen. Je vindt ons in het midden van de kerstmarkt, aan de kerk.

Klik hier voor meer informatie over Radio Gladio

Ticketprijzen in voorverkoop

Dagtickets vrijdag: € 20*
Dagtickets zaterdag: € 20*
Combitickets: € 30*
Campingtickets: € 10*
Gladiolen Royal: Later beschikbaar

* In de online ticketshop komen hier nog service- en transactiekosten bij.

Kassaprijzen

Je ticket aanschaffen in voorverkoop is niet enkel handig, het is ook voordelig! Als er in het weekend van Gladiolen nog tickets beschikbaar zijn, worden ze aan de kassa verkocht aan volgende tarieven:

Dagtickets vrijdag: € 30
Dagtickets zaterdag: € 30
Combitickets: € 45
Campingtickets: € 15

Lokale voorverkoop

Onze tickets zijn vanaf 12 december 2016 ook verkrijgbaar in deze Olense voorverkooppunten.

Bij deze verkooppunten betaal je géén extra servicekosten.

  • - Dagbladhandel De Gazet Van Oewele, Pastoor Van Looystraat 1a, Olen
  • - Dagbladhandel Verdonck, Lichtaartseweg 118, Olen

Online voorverkoop

De online voorverkoop start op zaterdag 7 januari, om 10.00u.

In onze ticketshop kan je gebruik maken van deze betalingsmethodes:

Via de ticketshop kan je online tickets aankopen. We verzenden deze tickets niet met de post, maar bezorgen je een PDF-document per e-mail. Dit 'e-ticket' dien je vervolgens zelf af te drukken en goed te bewaren. Om toegang te krijgen tot het festival, laat je het scannen door onze medewerkers aan de ingang van het festivalterrein. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op onze online ticketverkoop.

Onze ticketpartner rekent per gekocht ticket servicekosten aan. Deze worden automatisch verrekend bij de betaling. Elk e-ticket staat op naam en kan dus niet doorverkocht worden. Dit biedt ook voordelen: bij verlies kan je een nieuw e-ticket aanvragen bij Ticketscript, onze ticketpartner.

Problemen met je e-ticket?

Gladiolen organiseert de online ticketverkoop niet zelf. Als je problemen ondervindt met de aankoop van je tickets kan je steeds de helpdesk van Ticketscript contacteren via deze link. Zij kunnen je verder helpen wanneer je je e-ticket verloren hebt of problemen ondervindt met de online betaling.

Campingtickets

We willen onze campingbezoekers graag een veilig en comfortabel terrein aanbieden. Daarom bieden we je ook dit jaar de mogelijkheid om je campingticket op voorhand online te kopen. Koop je kaart dus in voorverkoop als je zeker wil zijn van je plek. Als het campingterrein volledig uitverkocht is, worden er tijdens het festivalweekend geen campingtickets meer verkocht. De toegang tot de camping bedraagt 10 euro (+ servicekosten) in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Campingtickets zijn enkel te koop via onze online ticketshop. Ze worden niet verkocht in de lokale voorverkooppunten.

Huisreglement

Door de aankoop van een Gladiolenticket en het betreden van het festivalterrein, ga je automatisch akkoord met ons huisreglement. Dit reglement kan je hier nalezen.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief