Compact Disk Dummies

  • zaterdag 23:00 - 00:00Mars Main Stage
    Like
Na het succesvolle album “Silver Souls” uit 2016 en een enthousiast onthaalde live tour namen de broers Lennert en Janus Coorevits even de tijd om zich uit te leven met enkele muzikale zijprojecten.

Ze werden de allereerste vaste huisband van De Ideale Wereld en deden productiewerk voor andere bands. Lennert mocht voor Studio Brussel elke week de actualiteit op een lichtjes geschifte manier remixen, waarbij hij nummers van o.a. Balthazar, Ennio Morricone en Eminem door zijn digitale toverdoosjes duwde.

Stilaan begon het toch te jeuken om terug aan eigen materiaal te werken. De lat werd hoog gelegd en afgelopen oktober bracht het duo dan hun langverwachte nieuwe EP “Satellites” uit. Op nummers als “Cry For Me” en de titeltrack met Tom Barman als gastzanger puzzelen ze felle elektronica en frisse indierock opnieuw samen tot een dansbaar geheel. Met een extra live-drummer en extreem veel goesting om eindelijk terug over de festivalpodia te stuiteren wordt het onmogelijk om stil te blijven staan tijdens hun optreden!

Compact Disk Dummies stond eerder al op Gladiolen in 2016 en 2013.

Luister naar Compact Disk Dummies
Op Gladiolen in

Volg Gladiolen op social media