Boekel Boulevard

Zaterdag 3 juni start ’s middags met gratis optredens, kinderacts en leuke randanimatie op het gratis straatfestival Boekel Boulevard. Plezier gegarandeerd voor jong en oud in de ruime dorpskern van O.L.Vr.-Olen. Iedereen is welkom vanaf 13.00 u., ook wie geen Gladiolenticket heeft.

Trashbeatz

Dit vreemde trio maakt muziek met … afval! Trashbeatz bouwt knotsgekke instrumenten met alles wat ze maar kunnen vinden. Getrommel op oude rommel of een pianosolo op lege flesjes shampoo? Recycleren is nog nooit zo plezant geweest!

Blaze Urban Academy

Ken je “Freerunning” al? Met deze spectaculaire sport kan je door acrobatische sprongen allerlei hindernissen overwinnen. Het team van Blaze Urban Academy komt hun spannendste kunstjes en adembenemende flips tonen en daagt nadien al wie durft uit om dit ook eens te proberen.

Dreamteam Kinderdisco

Leuke muziek en toffe spelletjes, samen dansen en luidop meezingen! De jongsten onder ons zullen zich volop kunnen uitleven met deze geweldige kinderdisco!

For I Am

Kempische poppunksensatie met 4 machtige muzikanten en een zotte zangeres. Ze brachten zopas hun geweldige debuutalbum “All About Perspectives” uit en toerden al van Engeland tot in TsjechiĆ« en van Duitsland tot in SloveniĆ«. Zet je schrap voor een pittige portie punkpop!

Randanimatie

Ook voor actie en ambiance kan je op Boekel Boulevard terecht! Er is een gevarieerd programma voor groot en klein. Daag je vrienden uit met het kussengevecht of leef je uit op de 5 grote springkastelen. Voetbal mee in het levende tafelvoetbalspel of kom lachen met een grappige clown. Laat je gezicht laten schilderen in de grime-stand of doe mee met de super spannende stoelendans. Win toffe prijzen met de winkelkar-tombola van Olen Shopping Park of dans mee op de beats van de DJ’s aan jeugdhuis Kapao. Kortom: teveel om op te noemen, ontdek alle verrassende randanimatie van 13.00 tot 17.00 u.!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief