KAPRIOLEN 2019

Gladiolen en Jeugdhuis Kapao presenteren samen de 2de editie van Kapriolen. Een exclusieve concertavond voor liefhebbers van stevige rockmuziek, in een unieke Olense pop-up-locatie: de brouwershal van Drankenhandel Verreydt.

dirk.

Je band noemen naar een gewone Vlaamse voornaam en je debuut simpelweg “Album” dopen? Deze winnaars van de bronzen medaille van Humo’s Rock Rally 2016 hebben een kurkdroog gevoel voor humor. Hun frisse nineties-rock zit vol hoekige gitaren, catchy teksten en onverwachte wendingen. Zing vollenbak mee met heerlijk absurde refreinen als “I want you to milk me” en “Don’t wanna be the fat kid on the train”!

Double Veterans

Psychedelische garagerock uit de Kempen. Frontman Lee Swinnen en partners in crime Thomas Valkiers en Niels Meukens verdienden eerder hun strepen al bij Tubelight en Crackups. Dit eigenzinnige trio blaast het stof van de vinylplaten van legendarische bands als The Velvet Underground en The Stooges. Ze gieten die seventies-sound in stevige songs die ze door een wolk coole fuzzgitaren en razende distortion jagen. 

The Guru Guru

Dit knettert harder dan natte vingers in een stopcontact! Hun live shows zijn legendarisch, met een zanger die net uit zijn dwangbuis lijkt te zijn ontsnapt en een groep die constant balanceert op het randje van de muzikale waanzin. Deze Limburgse energiebom knalt alle kanten uit met een geschifte mix van indie, math-rock en noise. Ze stellen hun binnenkort te verschijnen 2de album voor met een exclusieve try-out show.

Hyper!

Dit jong Gents geweld trapt de 2de editie van Kapriolen op gang met een stevige portie “Tuxedo Rock”: strak in het pak, no-nonsense rock & roll! De muzikale smaak van dit beloftevolle trio hangt aan de kapstok bij dezelfde kleermaker waar ook bands als Triggerfinger en Queens Of The Stone Age hun kostuums op maat laten maken. Versterker op 11, voet op het gaspedaal en vol vooruit!.

Zero Divided

Na de optredens nog zin in een feestje? De DJ’s van Zero Divided serveren een lekker rockende afterparty!

De locatie

Geweldige optredens verdienen een geweldige locatie. Met de Brouwershal van de Olense Drankcentrale hebben we de perfecte pop-up-plaats gevonden.

Deze industriële hal achter de winkel van de Olense Drankcentrale dient normaal als stockageruimte voor jouw favoriete dranken. Speciaal voor Kapriolen wordt deze grotendeels ontruimd om plaats te maken voor een stevige portie gitaren. Géén paniek, we laten nog meer dan voldoende drank staan om jouw dorst te lessen!

Brouwershal Olense Drankcentrale
Stationsstraat 30, 2250 Olen
Routebeschrijving

De tickets

Tickets aan de kassa zijn nog steeds verkrijgbaar, aan €15.

De online voorverkoop is afgesloten.

Tickets €15
aan de kassa

 

Volg Gladiolen op social media