Radio Gladio 2017

Tijdens de kerstmarkt van Onze-Lieve-Vrouw-Olen op 9 december gaan we opnieuw op verzoek. Vraag je plaat aan in onze gezellige radiostudio, draag ze op aan iemand die je een warm hart toedraagt en steun het Duchenne Parent Project België.

Sander Stappaerts, een grote fan van ons festival, lijdt aan de voorlopig ongeneeslijke spierziekte Duchenne. Dit jaar hebben Cindy en Stief, de ouders van Sander, samen met familie en symphatisanten voor de 5e keer Sander's ontbijt georganiseerd, een evenement met jaarlijks 1600 bezoekers, waardoor reeds een zeer groot bedrag aan Duchenne Parent Project België en het Rondue Fonds kon worden doorgestort. 

Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom wil Gladiolen hen helpen. Met de fondsen die worden ingezameld worden wetenschappelijke onderzoekprogramma's gesteund én willen ze een rol spelen in het overleg tussen ouders, overheid en bedrijven betreffende de ziekte.

Tijdens de KWB-kerstmarkt van Olen op 9 december gaan we opnieuw op verzoek. Vraag je plaat aan in de gezellige radiocaravan van Radio Gladio, draag ze op aan iemand die je een warm hart toedraagt en steun Sander. Iedereen die een plaatje aanvraagt, doet hiervoor een vrije gift. De totale opbrengst van Radio Gladio gaat integraal naar het Duchenne Parent Project België.

Start voorverkoop

Op zaterdag 9 december houden we ook een exclusieve presale van Gladiolen 2018. Wil je je verzekeren van een (combi)ticket voor ons festival of zoek je nog een leuk kerstcadeau? Kom dan zeker langs onze radiocaravan in het midden van de kerstmarkt. Gladiolen 2018 gaat door op 18 en 19 mei.

De kerstmarkt van Onze-Lieve-Vrouw-Olen vindt plaats op het pleintje voor de kerk (Boekel), van 16 tot 23u. Meer info vind je op Facebook.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief