Planché Royal

Het viparrangement van Gladiolen

Op zoek naar een onvergetelijke festival-ervaring? Ontdek Planché Royal

Op Gladiolen zijn àlle bezoekers "very important people"! We willen iedereen dan ook een vipbehandeling geven, met gratis parking en shuttledienst, propere toiletten, lekker eten en drinken tegen betaalbare prijzen en natuurlijk 3 podia vol fantastische muziek.

Ben je toch op zoek naar nog-net-dat-tikkeltje-extra? Heb je iets te vieren, wil je iemand bijzonder verrassen of trakteer je jouw vrienden, collega’s of klanten graag op een onvergetelijk avondje uit? Zoek niet verder: wij bieden je een origineel en stijlvol festivalbezoek aan!

Planché Royal

We nodigen je uit in "Planché Royal", een gezellig ingerichte festivalzone waar je heerlijk kan komen relaxen. In Planché Royal combineer je de festivalsfeer met het comfort van een luxe-arrangement. Je geniet van een verfrissend aperitief en aperitiefhapje, voorgerecht, koud-warm buffet, dessertenbuffet en koffie/thee. Daarnaast is er een wijn-, cava- en ginbar. Per groep voorzien we een eigen tafel.

Het eten wordt geserveerd in Plaché Royal. U hoeft dus niet ver te stappen om uw favoriete artiest te kunnen zien. Er is ook een eigen sanitaire ruimte waardoor u niet hoeft aan te schuiven.

Tickets

Er zijn 50 extra Gladiolen Royal-tickets voor vrijdag 18 mei verkrijgbaar aan 90 euro per persoon via de ticketshop. Een Royal-ticket is inclusief 8 drankbonnen, buffet en toegang tot Planché Royal.

* Inclusief service- en transactiekosten

Koop hier je royaltickets

Nog vragen?

Heb je verdere vragen of wil je extra informatie, dan kan je steeds terecht via annemie@gladiolen.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief