Planché Royal

Het viparrangement van Gladiolen

Op zoek naar een onvergetelijke festival-ervaring? Ontdek Planché Royal.

Op Gladiolen zijn àlle bezoekers "very important people"! We willen iedereen dan ook een vipbehandeling geven, met gratis parking en shuttledienst, propere toiletten, lekker eten en drinken tegen betaalbare prijzen en natuurlijk 4 podia vol fantastische muziek.

Ben je toch op zoek naar nog-net-dat-tikkeltje-extra? Heb je iets te vieren, wil je iemand bijzonder verrassen of trakteer je jouw vrienden, collega’s of klanten graag op een onvergetelijk avondje uit? Zoek niet verder: wij bieden je een origineel en stijlvol festivalbezoek aan! 

Planché Royal

Planché Royal

We nodigen je uit in Planché Royal, een gezellig ingerichte festivalzone waar je heerlijk kan komen relaxen. In Planché Royal combineer je de festivalsfeer met het comfort van een luxe-arrangement. Je geniet van een verfrissend aperitief en aperitiefhapje, voorgerecht, koud-warm buffet, dessertenbuffet en koffie/thee. Daarnaast is er een wijn-, cava- en ginbar. Per groep voorzien we een eigen tafel.

Het eten wordt geserveerd in Plaché Royal. U hoeft dus niet ver te stappen om uw favoriete artiest te kunnen zien. Er is ook een eigen sanitaire ruimte waardoor u niet hoeft aan te schuiven.

Tickets

  • Tickets voor Planché Royal kosten €95 
  • Een ticket is geldig voor 1 dag naar keuze
  • Bij een ticket krijg je 8 bonnen gratis
  • Tickets voor Planché Royal zijn op aanvraag verkrijgbaar via royal@gladiolen.be

Nog vragen?

Heb je vragen of wil je extra informatie over Planché Royal? Neem dan contact op met royal@gladiolen.be

Tickets

Tickets voor Planché Royal zijn op aanvraag verkrijgbaar via royal@gladiolen.be

Volg Gladiolen op social media