3 apps die je moet installeren voor Gladiolen begint

Is jouw smartphone helemaal festival ready? Installeer deze 3 apps op je smartphone en haal meer uit je weekendje Gladiolen. Je kan er je voordeel mee doen!

1. Gladiolen 2017

Deze app is de beste manier om een overzicht te krijgen in de uitgebreide line-up van Gladiolen. Stel je favoriete artiesten in en ontvang een melding 5 minuten voor het begin van hun concert. Of deel je leukste Gladiolen-selfie met onze speciale stickers. Met het handige festivalkaartje loop je niet verloren tussen onze vele podia, togen en kassa's. Of bekijk de favoriete artiesten van je vrienden, samen met hun festivalfoto's. Verder zit de app ook boordevol praktische informatie en de laatste nieuwtjes. Via pushberichten houden we je zelfs op de hoogte in het geval van programmawijzigingen. Na afloop kan je in onze app Gladiolen 2017 herbeleven met de festivalfoto's van onze officiële fotografen. #gladiolen
 
Valt er wat te rapen?
Absoluut! Thomas More deelt elke dag drankbonnen uit onder de gebruikers van de app. Doe mee met hun korte Gladiolenkwis en maak kans op gratis Vedettjes voor jou en je vrienden.
 
Waar beschikbaar?
De app is zowel beschikbaar voor iOS als Android.
 

2. Payconiq

Geen cash? Geen probleem! Betalen met je smartphone is nu verrassend eenvoudig met Payconiq. Niet enkel onder vrienden, in een winkel of bij één van de meer dan 25.000 betaalpunten. Maar ook op Gladiolen. We voorzien aan elke bonnenkassa de mogelijkheid om te betalen via Payconiq. Ook op de camping en in de merchandising stand kan je je cash geld of bankkaart gerust achterwege laten. Via Payconiq kan je ook eenvoudig geld overmaken aan je vrienden. Handig wanneer jullie samen een potje willen uitleggen.
 
Valt er wat te rapen?
Uiteraard. Betaal je bonnen met Payconiq en krijg per aankoop van 20 bonnen 1 bonnetje gratis!
 
Waar beschikbaar?
De app is zowel beschikbaar voor iOS als Android. Klanten van KBC, ING of Belfius kunnen meteen aan de slag.
 

3. KBC Mobile

Ben je klant bij KBC en kom je naar Gladiolen? Zorg dan dat je je KBC Mobile hebt geactiveerd. Het kan je namelijk een leuk voordeel opleveren.
 
Valt er wat te rapen dan?
Ja hoor. Een promoteam van KBC zal je vragen om met KBC Mobile 10 eurocent over te maken op de rekening van Kom Op Tegen Kanker. In ruil krijg je een trendy KBC-zonnebril die hopelijk goed van pas zal komen!
 
Waar beschikbaar?
De app is zowel beschikbaar voor iOS als Android.
 
 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief