Alternatief voor uitverkochte camping

De camping is volledig volzet, alle beschikbare campingtickets zijn in een recordtempo uitverkocht! Om het comfort en de veiligheid van de campinggasten te garanderen, laten we niet meer personen toe op het kampeerterrein. De online voorverkoop is daarom stopgezet en ook tijdens het festivalweekend worden er aan de camping-kassa geen extra tickets meer verkocht.

Wie er tijdig in slaagde om een campingticketje op de kop te tikken: van harte welkom, we kijken al uit naar je komst! Lees alles over de openingsuren, parkeermogelijkheden en praktische info in het campingreglement en begin je luchtmatras al maar op te pompen!

Oproep aan alle Olenaars

Heb je een tuin, weide of ander lapje grond waar tijdens het Gladiolen-weekend plaats is voor 1 of meerdere tentjes? Vele buurtbewoners lieten de voorbije jaren al vrienden of familie hij hen thuis kamperen. We willen deze warme Olense gastvrijheid nog meer uitbreiden en van Gladiolen zo nóg meer een echt dorpsfestival maken! Deze kampeerplaatsen kunnen een gezellig alternatief bieden voor wie niet tijdig een gewoon campingticket kon bemachtigen en toch in de buurt wil overnachten.

Gladiolen werkte vorig jaar voor het eerst succesvol samen met CAMPR, een handige site waar je gemakkelijk en veilig beschikbare kampeerplaatsen kunt aanmelden. Jij bepaalt zelf waar en hoeveel personen er maximum kunnen overnachten, en tegen welke prijs. Als je wilt mag je uiteraard ook extra “service” aanbieden, zoals ontbijt, elektriciteit, wifi, … Alles kan maar niets moet, jij kiest zelf wat je wilt of kunt aanbieden en hoeveel dit kan kosten.

Buurtbewoners die hieraan meedoen, maken bovendien kans op gratis tickets voor Gladiolen. Om dit leuke initiatief extra te promoten, verloot CAMPR onder alle aanbieders van campingplaatsen 5 x 2 gratis combitickets voor Gladiolen. Deze tickets zijn al een tijdje uitverkocht. Had je zelf nog geen tickets of kan je iemand hier een plezier mee doen? Maak dan hier kans om de laatste stuks te winnen!

Heb je een plekje ter beschikking? Meld je dan hier aan op de website van CAMPR. 

Op zoek naar een kampeerplek?

Heb je geen campingticket kunnen bemachtigen en wil je toch blijven kamperen? Neem dan regelmatig een kijkje op gocampr.com en kom zo rechtstreeks in contact met de gezelligste alternatieve campingplaatsen. Als kampeerder ben je hier te gast bij lokale buurtbewoners, en ontdek je Olen en zijn inwoners op een unieke manier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief