De Jeugd Van Tegenwoordig op Gladiolen 2017

Gladiolen 2017 kent zijn eerste headliner: De Jeugd Van Tegenwoordig. Maar ook Milo Meskens, DVKES en Jan Vervloet zal je kunnen zien op de 18de editie van Gladiolen.

De Jeugd Van Tegenwoordig

Zaterdag 3 juni

Hete Hollandse hiphop-hitmachine! Willie Wartaal, Vjèze Fur, Faberyayo en Bas Bron vormen al meer dan 10 jaar de grootste rapsensatie uit de Lage Landen. Volledig uitverkochte clubtournees, triomftochten langs Werchter, Pukkelpop en Pinkpop en zelfs theatervoorstellingen van een doldwaze musical met levensechte poppen en een blowende dennenboom: niets is te gek voor De Jeugd. Ze dropten al 5 albums vol vette beats, geflipte teksten en een ferme scheut humor. Kom meezingen en springen op hits als “Watskeburt?!”, “Sterrenstof”, “Get Spanish”, “Manon” en “Deze Donkere Jongen Komt Zo Hard”.

Milo Meskens

Zaterdag 3 juni

Nieuw aanstormend talent! Milo Meskens haalde in 2015 de finale van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Deze jonge singer-songwriter kneedt pop, folk, rock en blues tot bloedmooie songs en giet er met zijn warme stem een melancholisch sausje over. Zijn debuutsingle “Here With Me” werd op Stubru meteen gebombardeerd tot hotshot en schoot vervolgens pijlsnel tot helemaal bovenaan De Afrekening.  De aandacht van tientallen Europese radiostations zorgde ervoor dat hij reeds verschillende optredens in binnen- en buitenland kon versieren. Wie warm wordt van de muziek van Jeff Buckley, Ben Howard en Ed Sheeran zal smelten wanneer deze zachtjes smeulende vulkaan op ons podium losbarst.

DVKES

Vrijdag 2 juni

“We Finally Pushed Through” klinkt het vastberaden op het debuutalbum van DVKES. Drie jaar na hun eerste mini-EP “Let Me Go Into The Wild” met Johannes Verschaeve (The Van Jets) als producer, schakelt dit jeugdige viertal met gloednieuw album “Push Through” een ferme versnelling hoger. Triggerfinger-drummer Mario Goossens nam deze keer als producer het stuur stevig in handen. Hij laat de groep volle gas geven op een gevaarlijk slingerend paadje dat hen rakelings langs Britpop, indierock en enkele psychedelisch verlichte kruispunten voert. Het resultaat is een geweldige trip vol catchy grooves, aanstekelijke zang en vet gesmeerde gitaren. De ideale band om Gladiolen vrijdags uit de startblokken te laten schieten!

Jan Vervloet

Zaterdag 3 juni

Al meer dan 25 jaar is DJ Jan Vervloet een vaste waarde in de Belgische dance-scene. Als producer/songwriter verschenen er wereldwijd meer dan 200 tracks van hem, waaronder onverwoestbare klassiekers als “Afflitto” van Fiocco, “Drop It” van Scoop en “Bonzai Channel One” van Thunderball. Achter de draaitafels mixt hij live alle mogelijke stijlen zoals electro, trance en dirty house met DnB en de beste retro-tracks. Hij is een graag geziene gast op Tomorrowland en andere grote dance-festivals, kreeg vorig jaar op Suikerrock in zijn thuisstad Tienen met de “Jan Vervloet Rave Stage” zelfs een eigen podium en zal Club Vedett op zijn kop zetten met een stevige party-set.

Klik hier voor meer info over de ticketverkoop.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief