Update

De Warmste Week

Net zoals de voorbije jaren steunde Gladiolen met veel plezier De Warmste Week van Studio Brussel. Op de Kerstmarkt van O.L.Vr.-Olen kon er een verzoekplaatje aangevraagd worden bij onze eigen “Radio Gladio”. 

Dankzij alle gulle giften konden wij € 1.200 overmaken aan Levensloop Neteland, een Kempense organisatie die zich inzet voor de strijd tegen kanker. Wil je dit mooie initiatief zelf ook ondersteunen, dan ben je van harte welkom op 18 en 19 april op domein Teunenberg in Olen, waar Levensloop Neteland 2020 zal doorgaan. Meer info over deze 24-uren estafette en alle gezellige randanimatie vind je op levensloopneteland.info

Verschillende Gladiolen-bands en DJ’s hebben zich ook ingezet voor De Warmste Week. Joost speelde een geflipt back-to-back concert met Kraantje Pappie, Goose organiseerde een uitverkocht concert in hun thuisstad Kortrijk, Fleddy Melculy deed 10.000 luchtballonnen van K3 ontploffen met een aangepaste metal-versie en draaide een DJ-set met de vriendjes van Goe Vur In Den Otto... Bedankt aan iedereen die zich inzette voor het goede doel!

Portland speelde live voor De Warmste Week. Geniet hier nog eens van hun hartverwarmende cover “Hallelujah” van Leonard Cohen.

Ook Compact Disk Dummies stonden in Kortrijk op het podium en sloten hun set af met deze live versie van “The Reeling”. 

Raf Heylen

Volg Gladiolen op social media