Update

Exclusieve voorverkoop Gladiolen 2020

Op zaterdag 14 december organiseren we een exclusieve voorverkoop van Gladiolen 2020​ op de Kerstmarkt van Onze-Lieve-Vrouw-Olen van 16 tot 21u. Ook Radio Gladio is weer van de partij!

Je kan er enkel combitickets kopen, aan €42. Dag-, camping- en viptickets zijn beschikbaar vanaf zaterdag 4 januari via onze website. Omdat Gladiolen de voorbije jaren steeds sneller uitverkoopt, geldt er een limiet van 4 tickets per persoon. Op de kerstmarkt kan je betalen met Bancontact, Payconiq of in cash.

De reguliere voorverkoop start op zaterdag 4 januari, 10u.
Klik hier voor meer informatie

Radio Gladio

Ook onze retro-caravan staat weer opgesteld in het midden van de kerstmarkt. Van hieruit draaien we jouw verzoekplaatjes, ten voordele van een Olens goed doel. Deze keer staat onze radio-uitzending in het teken van Levensloop Neteland. Dit is een evenement ten voordele van Stichting Tegen Kanker op 18 en 19 april 2020 op domein Teunenberg. Tijdens Radio Gladio komen zij hun plannen uit de doeken doen en kan je alvast je steentje bijdragen om kanker terug te dringen.

Wat doet Stichting Tegen Kanker?

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek ziet deze stichting de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Hun expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.

De opbrengst van Radio Gladio wordt via De Warmste Week overgemaakt aan Stichting Tegen Kanker. 

Radio Gladio + Exclusieve voorverkoop Gladiolen 2020
Zaterdag 14 december van 16 tot 21u
Kerstmarkt in Boekel, Onze-Lieve-Vrouw-Olen
Bevestig je komst op Facebook

Benny Wijnants

Volg Gladiolen op social media