Extra campingtickets te koop

Klik hier om tickets te kopen

Goed nieuws voor wie geen ticket had kunnen bemachtigen voor de uitverkochte Gladiolencamping. We verhuizen de camping naar een groter terrein, waardoor we extra tickets kunnen aanbieden.

Door deze verhuis willen we in de eerste plaats onze campinggasten meer plaats en comfort geven. Daarom worden er slechts een beperkt aantal extra campingtickets te koop aangeboden.

Om iedereen evenveel kans te geven om nog een campingticket te pakken te krijgen, start de verkoop op zaterdag 3 maart om 10.00u stipt op gladiolen.be
In de lokale verkooppunten worden géén campingtickets verkocht.

Wie al een campingticket had gekocht, krijgt natuurlijk automatisch een upgrade naar de gloednieuwe camping. Dit kampeerterrein is ruimer dan het vorige en ligt zelfs nog iets dichter bij het festival zelf, vlakbij de eindhalte van de gratis festivalshuttles. We voorzien er ook douches en een shelter, pure luxe dus!

Nog steeds vrijdagtickets te koop

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt: de voorverkoop van Gladiolen 2018 gaat razendsnel. Op dit moment zijn er enkel nog een klein aantal vrijdagtickets te koop. Intergalactic Lovers, Millionaire, School Is Cool, Kraantje Pappie, Pat Krimson en nog veel meer geweldige bands en DJ’s staan op vrijdag 18 mei op Gladiolen. Klik hier voor de volledige line-up.

Heb je nog geen ticket? Wacht dan niet tot het te laat is! Alle info vind je op gladiolen.be/tickets

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief