Update

Extra DJ-namen!

Er waaien hier nog 6 extra DJ’s binnen! Met 2 kleppers voor de KBC Entry Stage en de 4 laatste namen voor de Beeck Stage is de affiche voor Gladiolen 2020 nu helemaal compleet.

Ergens aanschuiven? Da’s nooit leuk. Behalve… als het feestje al direct daar begint! Wanneer het eventjes druk wordt aan de inkom, staan DB Infinity en DJ Kurt Lemmens voor jou klaar om het wachten te verzachten. Ze installeren zich hoog boven in de inkomtoren en zorgen van daaruit voor de leukste deuntjes. Zo kan je al beginnen dansen nog voor je op het festivalterrein bent.

Tivalo & Friends

Ook het outdoor DJ-podium krijgt versterking. Net als vorig jaar nodigt DJ Tivalo enkele bevriende DJ’s uit om muzikaal mee te kleurenwiezen. Met hartenheer DJ Milano, schuppenboer DJ Prosit, klavertjevier Double-U en geheime troefkaart DJ Techones heeft hij weer een ferm kwartet uit zijn mouw geschud. Check de artiestenpagina van DJ Tivalo & Friends om kennis te maken met dit vrolijke viertal.

Om je helemaal te laten wegblazen kan je hier alvast de aftermovie van Tivalo op Gladiolen 2019 herbekijken. Ook toen was DJ Prosit van de partij.

Dagtickets voor Gladiolen 2020 zijn nog steeds te koop in onze ticketshop. Voor zaterdagtickets raden we je wel aan niet lang meer te wachten.

Erwin Peeters

Volg Gladiolen op social media