Update

Extra namen!

Kleine verrassing voor wie dacht dat alle artiesten voor Gladiolen 2019 reeds bekend waren: we kondigen nog enkele extra DJ-namen voor De Beeck Stage aan! 

Op ons outdoor DJ-podium zorgt DJ Tivalo op zaterdag voor de lekkerste beats. Hij brengt speciaal voor Gladiolen nog enkele muzikale maatjes mee, en stelt deze graag nu al aan jou voor.

DJ Dirk T.

Deze platenruiter kent ondertussen blindelings de weg naar al de beste Belgische danscafés. Met zijn fenomenale muziekkennis en allround muziekstijl doet hij je schudden en schuren tot je bleinen óp je bleinen hebt. Dansvloer vol en iedereen uit de bol!

DJ Dirk T.

DJ Prosit

De Koning van het Molse nachtleven! Muzikaal hoogbegaafd en af en toe een beetje micro-verslaafd. Een fuif, vat, après-ski-bal of festival? Deze energiebom doet élk feest ontploffen ‘cause there ain’t no party like a DJ Prosit party! 

DJ Prosit

Spynex

Na de geweldige set van Spynex in Club Vedett van vorig jaar zwierde DJ Tivalo hem direct op zijn verlanglijstje om samen met hem te draaien. Met zijn soepele mix van house, R&B, moombahton, drum’n bass en eigen mash-ups weet hij zijn publiek keer op keer te verrassen. We zijn dan ook zeer blij dat we deze topper terug mogen ontvangen! 

Spynex

MC Pyro

Als er een maximum-limiet aan muzikale testosteron wordt ingesteld, moeten we deze knaap stiekem binnensmokkelen want hij gaat gegarandeerd in het rood. Hij heeft alle grote Belgische dancefestivals al stevig doen bouncen en na Gladiolen zullen de kinesisten overuren moeten draaien om alle dansspieren terug op hun plaats te kneden. Welcome to Pyrodise!

MC Pyro

Om alvast in de sfeer te komen, enkele video's van de Friends van Tivalo: DJ Prosit, Spynex en MC Pyro.

Raf Heylen

Volg Gladiolen op social media