Update

Gladiolen 2019 is volledig uitverkocht

Gladiolen 2019 is volledig uitverkocht! Aan de kassa zullen dus geen festivaltickets meer verkocht worden. Campingtickets blijven nog wel beschikbaar.

Tweedehands tickets

Opgelet! Er worden online veel tweedehands tickets aangeboden. Vergelijk steeds de prijzen die hier gevraagd worden. Betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Merk je iets verdacht of ben je het slachtoffer geworden van fraude? Neem dan contact op met de organisatie. Een veilige manier om tweedehands tickets te kopen is Ticketswap.

Nieuw op Gladiolen

De voorverkoop verpulverde dit jaar alle records. Nog nooit werden er zo snel zo veel tickets voor Gladiolen gekocht. We zijn er dan ook trots op dat we een absolute top-affiche naar Olen kunnen halen. Met Arsenal, Triggerfinger, Heideroosjes en K's Choice wordt Gladiolen op muzikaal gebied om je duimen en vingers af te likken.

Maar ook naast het hoofdpodium is er op Gladiolen weer heel wat te beleven. De Club Vedett kreeg een upgrade tot een volwaardig festivalterrein. Je vindt er nu een nieuwe toog, lekkere eetstandjes, een extra kassa en toiletten.

Wisselbekers

De 20ste editie van Gladiolen wordt ook de duurzaamste. We gaan 100% voor een plasticvrij festival en introduceren het gebruik van wisselbekers. Omdat we hierbij niet willen inboeten op het comfort van de bezoekers, vragen wij geen waarborg. Hoe we dit gaan doen, lees je hier.

Wisselbeker

Volg Gladiolen op social media