Update

Gladiolen prikt nieuwe datum(s)

Gladiolen wordt voor een tweede keer uitgesteld. We vinden het enorm jammer maar een festival op volle capaciteit is niet voor meteen. De 21ste editie van Gladiolen zal doorgaan op 3 en 4 juni 2022. Tegelijk roepen we iedereen op om zich te laten vaccineren. Het is de enige manier om elkaar weer te ontmoeten op een volgende editie van Gladiolen. Nu de eerste prikjes gezet worden, is beterschap in zicht. Gladiolen wil die hoop nog dit jaar oogsten en stelt een reeks muzikale zomeravonden voor. Toch iets om naar uit te kijken!

Gladiolen is traditioneel één van de eerste festivals van het seizoen. In heel het land wachten organisatoren op richtlijnen voor evenementen. Toch is het al duidelijk dat een volwaardig festival organiseren in het pinksterweekend niet tot de mogelijkheden zal behoren. Daarom zal er geen editie van Gladiolen zijn op 21 en 22 mei van dit jaar. Alle verkochte tickets blijven geldig in 2022. Ook wie al drank- en eetbonnen aankocht, zal deze in 2022 kunnen gebruiken. We doen opnieuw ons best om alle artiesten van de affiche over te zetten naar de editie van 2022. De volledige line-up zal later bekendgemaakt worden.

Een festival voor een prikje

Samen nog eens een pintje drinken, een concertje meepikken of een dansje placeren? Voor een prikje!

Al een jaar hebben we ons naar alle maatregelen geschikt. Daar mogen we best fier op zijn. Want samen hebben we erger kunnen voorkomen. Als we snel weer zorgeloos willen kunnen genieten van festivals en al wat er bij hoort, is er maar één manier: je laten vaccineren. We doen als organisatie hierbij dan ook een oproep. Vaccinatie kan voorkomen dat je zelf ernstig ziek wordt en helpt ons groepsimmuniteit op te bouwen. Je doet het dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Laat je vaccineren als je hiertoe opgeroepen wordt. De vaccins zijn veilig en effectief.

Iets om naar uit te kijken: Gladiolen Oogst

Op de 21ste editie van Gladiolen is het dus nog even wachten, maar we kunnen de goesting niet langer negeren. Goesting bij publiek, artiesten, vrijwilligers, partners en organisatoren. Daarom planten we nu al een zaadje dat we eind augustus willen oogsten. Prik 24, 25, 26, 27 en 28 augustus alvast in je agenda voor 'Gladiolen Oogst'. Een reeks van 5 muzikale zomeravonden op onze festivalweide. Meer details over dit concept verneem je later.

Hou je intussen aan de maatregelen, haal je prikje en tot snel!

De organisatie van Gladiolen

Wat nu?

Heb je nog vragen over je tickets? Bekijk dan hieronder onze FAQ. Je kan ons ook bereiken via info@gladiolen.be


De antwoorden op je vragen

Ik heb een ticket voor Gladiolen 2021. Wat nu?

Je ticket blijft geldig in 2022. Iedereen met een e-ticket krijgt in 2022 ook een nieuwe bevestigingsmail. Heb je een fysiek ticket gekocht? Hou dit dan zeker goed bij. Wie al drank- en eetbonnen aankocht, zal die in 2022 ook kunnen gebruiken.

Waarom worden tickets niet terugbetaald?

Gladiolen 2021 wordt opnieuw verschoven naar 3 en 4 juni 2022. Daardoor blijven alle festivaltickets geldig. Indien we alle tickets zouden moeten terugbetalen, gaan we financieel kopje onder. Dan zou er nooit nog een editie van Gladiolen zijn. Kan je omwille van ziekte of beroepsredenen niet op de nieuwe datum? Dan kan je uitzonderlijk een terugbetaling aanvragen via info@gladiolen.be

Kan ik nog tickets kopen voor Gladiolen 2022?

De dagtickets van Gladiolen 2020 waren nog niet uitverkocht. Er zullen dus zeker nog nieuwe dagtickets in onze ticketshop komen. Momenteel is deze verkoop echter stilgelegd. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gehouden te worden van de verkoop.

Wat is de datum van Gladiolen 2022?

Vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2022, het pinksterweekend.

Hoe zal het programma van Gladiolen 2022 eruit zien?

We doen opnieuw ons best om alle artiesten van de affiche over te zetten naar de editie van 2022. De volledige line-up zal later bekendgemaakt worden.

Wat met reeds betaalde sponsoring en samenwerkingsovereenkomsten?

Festivaltickets en viptickets blijven geldig voor de volgende editie. Net als alle gemaakte afspraken.

Blijven campingtickets ook geldig?

Ja. Alle campingtickets voor 2020 zullen ook in 2022 gebruikt kunnen worden. De camping was nog niet uitverkocht. In 2022 heropenen we de voorverkoop en kan je extra campingtickets kopen.

Kan ik met een ticket voor Gladiolen ook naar Gladiolen Oogst?

Nee. Er zal een aparte ticketverkoop komen voor Gladiolen Oogst. Meer details hierover verneem je later.

Ik heb een papieren ticket gekocht op de kerstmarkt. Moet ik dit nu bijhouden?

Ja. Dat ticket is het enige bewijs dat je een geldig festivalticket bezit. Ben je bang dat je het zou kwijtspelen? Neem dan nu al een foto en sla hem op in je telefoon. Elk ticket heeft namelijk een unieke code en volgnummer die maar 1 keer gescand kunnen worden.

Volg Gladiolen op social media