Update

Gladiolen in top-3 goedkoopste festivals van Vlaanderen

Festivals zijn een dure aangelegenheid en je moet vaak lang sparen om naar een festival te kunnen gaan. In een onderzoek van Stressfactor kwam Gladiolen naar boven als één van de goedkoopste festivals in Vlaanderen. En daar zijn we heel fier op!

Als organisatie streven we er naar om de absolute top van de belpop naar Olen te halen, aan een zo laag mogelijke ticketprijs. Bovendien zetten we ook de drankprijs niet hoger dan nodig om uit de kosten te raken. Alle medewerkers op ons festival werken vrijwillig of voor de clubkas van hun vereniging. Zo steun jij als bezoeker het Olense verenigingsleven terwijl je staat te genieten van Triggerfinger of Arsenal met een fris Vedettje in je hand. En dat zonder een financiële kater.

Stressfactor deelde de prijs van het combiticket door het aantal dagen dat het festival duurt om alle festivals met elkaar te kunnen vergelijken. Zo betaal je bij ons slechts € 20 per dag!

Andere festivals uit de top-10 zijn onder andere: Lokerse Feesten, Linkerwoofer, Sunrise Festival, Rock Herk en Reggae Geel. Nog geen tickets voor Gladiolen 2019? Ga dan snel naar onze ticketshop.

Check hier het volledige artikel op stressfactor.be

Lode Bellens

Volg Gladiolen op social media