Goose komt naar Gladiolen

De eerste week van 2017 wordt - als het van ons afhangt - meteen de gekste. De ganse week lossen we nieuwe namen voor de volgende editie. Meteen erna, op zaterdag 7 januari, start de online voorverkoop. 

De Gekke Week van Gladiolen start op maandag meteen met een knal. Al jarenlang staat Goose torenhoog op de verlanglijstjes van de organisatoren én het publiek van Gladiolen. Grote internationale tournees, explosieve shows op Rock Werchter en Pukkelpop, uitverkochte Brusselse AB’s en de zoektocht naar het afgeblazen dak van de Antwerpse Lotto Arena zijn enthousiaste bewijzen van hun legendarische live-shows. 

What You Need!

Tien jaar na debuut “Bring It On” en met hun nieuwe vierde album “What You Need” onder de arm staan de Kortrijkse electro-rockers eindelijk in Olen. Goose speelt op vrijdag 2 juni op de Mars Main Stage. Ook de rest van de week zet Gladiolen elke dag een straffe nieuwe naam op de affiche. Wie als eerste op de hoogte wil zijn houdt best onze website en de sociale media in de gaten.

Start online voorverkoop

Zaterdag 7 januari om 10.00u stipt start de online voorverkoop van Gladiolen 2017. De voorbije jaren was het festival steeds uitverkocht. Wie erbij wil zijn op deze 18e editie doet er goed aan op voorhand tickets te kopen. Met dagtickets voor 20 euro en combitickets voor slechts 30 euro blijft Gladiolen een festival met een beresterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Nieuw is dat jullie nu ook op voorhand online drankbonnen kunnen kopen. Je doet er extra voordeel mee: per twintig bonnetjes krijg je er één gratis bij. Een nieuwjaarskado!

Update 3/01:

Ook Milow werd toegevoegd aan de line-up

Update 4/01:

Ook The Sore Losers werd toegevoegd aan de line-up

Update 5/01:

Ook Delv!s en Dvtch Norris werden toegevoegd aan de line-up

Update 6/01:

Ook Hydrogen Sea, The Whatevers en Liebens & Lambrecht werden toegevoegd aan de line-up

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief