Update

Kurt Lemmens wint WK Veldrijden

In het Deense stadje Bogense heeft de Kempense DJ Kurt Lemmens het WK Veldrijden gewonnen. De hele tent ging uit de bol toen hij op het podium verscheen.

Al wie al eens een cross live heeft meegemaakt weet: het volk komt daar niet om wat coureurs door het veld te zien spartelen. De grootste ambiance vind je immers in de feesttenten rond het parcours. De échte helden van de cross zijn dan ook de DJ’s die het publiek daar volledig uit de bol laten gaan. DJ Kurt Lemmens kroonde zich daar tot de absolute nummer 1 door een geweldig set te spelen waar iedereen zich stevig op kon uitleven.

Ook op Gladiolen zal hij er voor zorgen dat iedereen direct in de juiste sfeer komt. Hij installeert zich ’s zaterdags hoog boven in onze inkompoort om alle festivalgangers welkom te heten met een vrolijk muziekje. Onze tijdritkampioen zal daar 5 uur lang door de muziekgeschiedenis fietsen. Hij trakteert al wie het festivalterrein binnenkomt op een volle bidon rock, dance en popklassiekers van de jaren ’80 tot nu. Spring in zijn wiel en zorg dat je goede benen hebt voor een avond lekker dansen!

Erwin Peeters

Volg Gladiolen op social media