Nieuwe single Milow

“Lonely One” is de derde single uit Milows recentste album “Modern Heart” en de opvolger van hitsingles “No No No” en “Howling At The Moon”. De regie van de videoclip was in handen van niemand minder dan het regisseursduo Adil & Bilall, bekend van de films “Black” en “Image”. Het nummer vertelt het verhaal hoe moeilijk het is om in deze drukke social-media-tijden echte vrienden te maken. In de videoclip duiken we onder in een donkere nachtclub vol gladde jongens, vrouwelijk schoon en een ferme streep geweld.

Vanaf eind april vertrekt Milow op een grote Europese tournee. Gelukkig hoef je niet half Europa te doorkruisen om hem live aan het werk te zien, want op zaterdag 3 juni maakt hij op Gladiolen een exclusieve Belgische tussenstop. Diezelfde dag staan ondermeer De Jeugd Van Tegenwoordig, Delv!s en Milo Meskens ook reeds op het programma. Binnenkort maken we bovendien nog 2 extra bands bekend voor de Mars Main Stage, en kondigen we de DJ’s voor op De Beeck Stage en Club Vedett aan.

Opgelet: Alle combitickets zijn reeds uitverkocht maar aparte dagtickets zijn momenteel nog wel verkrijgbaar. Ook campingtickets en drank- en eetbonnen vind je terug in de online ticketshop.

Klik hier voor alle ticket-informatie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief