Update

Stubru in een nieuw jasje

Onder het nieuwe logo van Studio Brussel zitten een pak frisse namen die zorgen voor een stevige ‘reboot’ van de zender. Ook verschillende Gladiolen-DJ’s fiksen voortaan jouw dagelijkse shot verslavend lekkere muziek.

Van maandag tot en met donderdag maakt ‘Team Germijns’ vanaf 18 uur de wereld telkens een klein beetje mooier. Onder andere Jens De Ruyte van SONS komt de luisteraars hier te hulp. Heb je extra uitleg nodig bij die cursus elektromechanica of zoek je vervoer naar dat concert aan de andere kant van het land? Eén adres: Team Germijns!

Switch

Aftellen naar het weekend klonk nog nooit zo mooi: Jeroen Delodder knalt in Switch elke vrijdagavond vanaf 20 uur de heetste dansplaten door de boxen.

Superstying

Ook de mannen van Superstyling voorzien je dansbenen in het weekend af en toe van een aangepaste soundtrack. Shake en groove vrolijk met hen mee!

Black Mamba

Black Mamba

Black Mamba trekt jouw zaterdagavond op gang. Ontdek samen met haar tussen 20 en 22 uur de beste urban platen dankzij een tropische mix van hiphop, afrobeat, r&b, grime en dancehall. 

Sheridan

Later op de avond staat Jeroen Delodder opnieuw voor je klaar. Onder zijn alter ego ‘Sheridan’ neemt hij je ’s zaterdags om middernacht mee voor een diepe duik in zijn platenkast vol house, disco, afro en oriental. 

Christophe Lambrecht

Christophe Lambrecht

Tussen al dat nieuw geweld blijft de warmste radiostem van België gelukkig trouw op post. Christophe Lambrecht is de enige presentator die ons wakker kan houden tijdens de saaiste voormiddagen op school of kantoor. Exact wat een grote beker straffe koffie ook doet, maar dan zonder risico op gele tanden!

Raf Heylen

Volg Gladiolen op social media