Update

Warhola, SONS en K’s Choice voor Music For Life

Tijdens De Warmste Week van Studio Brussel toonde Vlaanderen zich weer van zijn mooiste kant! Er werd een recordbedrag van 17.286.122 euro opgehaald voor 1986 goede doelen. Ook verschillende Gladiolen-bands deden een flinke duit in het zakje voor Music For Life.

Zanger Oliver Symons van Warhola zorgde met een intiem solo-concert voor het eerste live-optreden in Wachtebeke. Samen met zijn maatjes van Bazart trad hij daarna nog op in The Flame, een optreden dat 20.000 euro opbracht voor het Antikankerfonds.

Herbekijk hier “Promise” van Warhola, live op het Music For Life-podium:

De mannen van SONS lieten het podium van De Warmste Week stevig dampen met een gloeiend hete rock-show. Zij veilden bovendien een privéconcert van SONS voor 10 personen, ten voordele van de Vlaamse Parkinson Liga.

Dit was “Ricochet” van SONS, live in Wachtebeke:

Ook K’s Choice heeft het hart op de juiste plaats! Zij schonken hun gouden en platina platen weg, een actie die 4.000 euro opbracht voor de vzw Humain. K’s Choice steunt het goede doel al jarenlang. In 2010 leverden zij met “When I Lay Beside You” zelfs het officiële themalied voor Music For Life, waarbij de opbrengsten van die single integraal naar de eindejaarsactie van Studio Brussel gingen.

Warm je hier nog eens op met “When I Lay Beside You” van K’s Choice:

Raf Heylen

Volg Gladiolen op social media