Zaterdag volledig uitverkocht!

Alle zaterdagtickets zijn de deur uit! Jullie zijn er dit jaar duidelijk opnieuw zeer graag bij, want de voorverkoop breekt echt àlle snelheidsrecords. Na de combitickets en de uitverkochte camping hebben nu ook alle zaterdagtickets een gelukkige eigenaar gevonden. Zaterdag 3 juni is dus volledig uitverkocht, er zullen die dag ook ter plaatse geen tickets meer aan de kassa verkocht worden.

Nog geen ticket? Geen paniek! Je hoeft je favoriete festival niet te missen want er is nog een beperkt aantal vrijdagtickets beschikbaar. Snel zijn is ook hier de boodschap, want ook deze vliegen vlotjes buiten!

Op vrijdag 2 juni krijg je fantastische live optredens van Goose, The Sore Losers, Hydrogen Sea, Dvtch Norris en Dvkes. Op de DJ-podia zetten The Whatevers, TLP, Hush Hefner, Mavalo, Que 9, Laston & Geo, Septastic en DB Infinity je dansbenen in beweging. Vrijdagtickets zijn verkrijgbaar aan slechts € 20 per stuk. Ga vlug langs bij één van de lokale Olense voorverkooppunten of bestel je tickets rechtstreeks online.

Leuke tip: in de ticketshop zijn sinds dit jaar ook op voorhand drank- en eetbonnen te verkrijgen. Dit is niet enkel handig, maar ook extra voordelig. Per 20 stuks krijg je van ons er 1 bon gratis bovenop!

Koop hier je tickets

Schrijf je in op onze nieuwsbrief