Praktische info | Gladiolen 2016

Praktische info

De 17de editie van Gladiolen gaat door op 13 en 14 mei 2016 in Onze-Lieve-Vrouw-Olen. De eerste namen zijn bekendgemaakt en de voorverkoop is van start gegaan.

Tickets

Tickets voor Gladiolen 2016 zijn momenteel enkel verkrijgbaar via deze website.
Dagtickets kosten €17, een combiticket €26. Later dit voorjaar start ook de lokale voorverkoop.

Koop je tickets in de ticketshop

Camping

Ook voor de camping kan je tickets kopen via deze website. Een campingticket is een heel weekend geldig en kost €7 in voorverkoop.

Koop je campingticket in de ticketshop

Lees het campingreglement

We willen onze campingbezoekers graag een veilig en comfortabel terrein aanbieden. Het maximum toegelaten aantal bezoekers op onze campingweide werd de vorige edities bijna bereikt. Daarom bieden we je ook dit jaar de mogelijkheid om je campingticket op voorhand online aan te schaffen. Koop je kaart dus in voorverkoop als je zeker wilt zijn van je plek, want als het campingterrein is uitverkocht worden er ter plaatse geen inkomtickets meer verkocht!

Om eventuele diefstal of overlast zoveel mogelijk te vermijden, kunnen enkel personen met een geldig Gladiolen-festivalticket (of festivalbandje) toegang krijgen tot het campingterrein. Natuurlijk neem je best geen waardevolle spullen mee. De camping is dag en nacht open vanaf vrijdag 22 mei om 16 u., het heeft dus absoluut geen zin om vroeger te komen. Zondagmiddag 24 mei om 12 u. sluit de camping en moeten alle tentjes opgeruimd zijn.

De campingprijs bedraagt slechts 7 euro + reservatiekost per persoon in voorverkoop. Aan de kassa betaal je 10 euro. Hiervoor krijg je heel wat in de plaats: toegang tot de camping vlakbij de festivalweide, gratis gebruik van toiletten en stromend water, permanente bewaking, terreinverlichting en filosofische gesprekken over diepzinnige onderwerpen naar keuze. Ook aan de hongerige magen is gedacht, op algemeen verzoek wordt er ’s morgens terug een lekker en goedkoop ontbijt aangeboden!

Mobiliteit

De festivalweide van Gladiolen bevindt zich in Onze Lieve Vrouw Olen. De ingang van het festivalterrein bevindt zich in Boekel, langs de kant van de kerk. Onze Lieve Vrouw Olen is de centraal gelegen parochie van de gemeente Olen. Dit is een Kempens dorp, gelegen tussen Herentals en Geel in de provincie Antwerpen.

Per fiets?

Met de juiste bandendruk en een gesmeerde ketting kom je probleemloos tot bij ons gebold. Je kan je tweewieler parkeren in de fietsenstalling vlakbij de inkom.

Stipt met de trein

Olen beschikt over een eigen stopplaats van de NMBS. En het geluk is helemaal aan jouw zijde want dit ligt op wandelafstand van onze tent. Het station van Olen ligt tussen dat van Geel en Herentals, op de lijn Antwerpen-Mol. www.nmbs.be

Met de bus?

De bussen van de Lijn passeren onze tent, maar rijden op vrijdag maar tot 20u. Je neemt best lijnnummer 15b (Herentals-Geel). www.delijn.be

Met de wagen? Gratis parking & shuttledienst!

Voor wie met koning auto komt, voorzien wij een grote festivalparking aan Shopping Park Olen. Je mag je wagen hier gratis parkeren, volg gewoon de wegwijzers. Dankzij de bereidwillige medewerking van onze sponsors kunnen wij je van daaruit bovendien een gratis shuttle-dienst aanbieden die je vlotjes van en naar het terrein brengt.

Download hier een routeplan naar de parking.

GPS-adres: Lammerdries - Winkelstraat 4, 2250 Olen. 

  • Vanuit Antwerpen: E313 Afrit Herentals-Oost 22
  • Vanuit Hasselt: E313 Afrit Geel-West 23
  • Vanuit Turnhout: N19 & N123

Kiss- & Ride-zones 

  • Aan't boerke, Beilen, 2250 Olen
  • Shopping Park Olen, Lammerdries - Winkelstraat, 2250 Olen

Openingsuren

Festivalterrein Gladiolen
Vrijdag 13 mei: 18.00 - 03.00u
Zaterdag 14 mei: 16.00 - 03.00u

Boekel Boulevard
Zaterdag 14 mei: 13.00 - 17.00u
Gratis toegang in de dorpskern van O.L.Vr.-Olen

Betalen met je bankkaart

KBC zorgt voor de professionele ondersteuning van ons kassa-systeem. Wil je cash geld beperken, dan is er de mogelijkheid om te betalen met je bankkaart bij de aankoop van drank- en eetbonnen.

Gladiolen Royal

Zin in een avondje in stijl? Wil je iemand bijzonder verrassen, heb je iets te vieren of zoek je een origineel idee voor een party met je collega’s? Combineer dan de festivalsfeer met het comfort van een viparrangement. Binnenkort vind je hier meer informatie over Gladiolen Royal.

Nog geen antwoord op je vragen?

Neem dan ook eens een kijkje in onze afdeling veelgestelde vragen of stuur een mailtje naar info@gladiolen.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief