Tivalo & Friends

 • zaterdag 16:00 - 17:00De Beeck Stage
  Like
 • zaterdag 17:45 - 18:15De Beeck Stage
  Like
 • zaterdag 21:00 - 21:30De Beeck Stage
  Like
 • zaterdag 19:15 - 19:45De Beeck Stage
  Like
 • zaterdag 22:30 - 23:00De Beeck Stage
  Like
 • zaterdag 00:00 - 00:30De Beeck Stage
  Like
 • zaterdag 01:30 - 02:00De Beeck Stage
  Like
Benieuwd welke vriendjes DJ Tivalo dit jaar mee het podium optrekt?

Eén ding is nu al zeker: wie graag met zijn dansbenen zwiert, reserveert best tijdig een plaatsje voor dit podium. Geen grassprietje op onze festivalweide is veilig voor jullie stampende voetjes wanneer Tivalo & Friends hun sensationele sets vol nieuwe knallers en oude krakers afvuren. 

DJ Tivalo nodigt speciaal voor Gladiolen 4 muzikale maatjes uit om samen met hem de Beeck Stage te laten knallen.

DJ Milano

Van de zotste parties tot de chiqueste VIP-events, overal waar hij komt steekt DJ Milano de feestjes in de fik. Dans de vlammen uit je schoenen als hij zijn molotov-cocktail vol hete beats op de dansvloer dropt. 

DJ Prosit

Deze geflipte spring-in-t-veld was vorig jaar al van de partij en op algemeen verzoek duikt hij ook nu weer achter de decks. Van après-ski-fuif tot zomerfestival, hij zet alles op zijn kop ‘cause there ain’t no party like a DJ Prosit party…

Klakske op, dakske er af! Vorig jaar vlamde DJ Prosit ook al door het plafond van de Bemdstage bij onze vrienden van Arendonk Zingt & Swingt.

DJ Techones

Wie tussendoor een stevigere techno-beat wilt voelen trillen, kruipt bij DJ Techones in de boxen. Deze veelzijdige DJ kan alle mogelijke muziekstijlen aan, maar keert met dit project terug naar zijn oude liefde: pounding techno music!

Double-U

Allround-madness uit de Kempen! Van de beste Belgische clubs tot het Hongaarse Balaton Sound en het Chinese Vervo, overal laat Double-U het publiek uit de bol gaan met zijn originele mash-ups en vette party-tracks.

Op Gladiolen in

Volg Gladiolen op social media