Tickets

Start voorverkoop

Tickets voor Gladiolen 2019 zijn verkrijgbaar vanaf 5 januari.

Ticketprijzen in voorverkoop

Dagtickets vrijdag: € 25* Vanaf 5 januari
Dagtickets zaterdag: € 25* Vanaf 5 januari
Combitickets: € 40* Vanaf 5 januari
Campingtickets: € 15 Vanaf 5 januari
Gladiolen Royal: € 95 / dag Vanaf 5 januari


* Exclusief € 1 servicekost en 4% transactiekosten.
Op camping- en viptickets betaal je geen extra kosten.

Tickets voor Gladiolen worden enkel verkocht via Eventbrite.

Kassaprijzen

Je ticket aanschaffen in voorverkoop is niet enkel handig, het is ook voordelig! Als er in het weekend van Gladiolen nog tickets beschikbaar zijn, worden ze aan de kassa verkocht aan volgende tarieven:

Dagtickets vrijdag: € 30
Dagtickets zaterdag: € 30
Combitickets: € 50
Campingtickets: € 15

Online voorverkoop

In onze ticketshop kan je gebruik maken van deze betalingsmethodes:

Via Eventbrite kan je online tickets aankopen. We verzenden deze tickets niet met de post, maar bezorgen je een PDF-document per e-mail of mobiel ticket met barcode. Deze barcode laat je scannen aan de ingang van het festival. Op je smartphone of afgedrukt. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op onze online ticketverkoop.

Onze ticketpartner rekent per gekocht ticket servicekosten aan. Deze worden automatisch verrekend bij de betaling. Elk e-ticket staat op naam en kan dus niet doorverkocht worden. Dit biedt ook voordelen: bij verlies kan je een nieuw e-ticket aanvragen bij Eventbrite, onze ticketpartner.

Lokale voorverkoop

Onze tickets zijn niet langer verkrijgbaar in de Olense voorverkooppunten.

Drank/eetbonnen

In onze ticketshop kan je vanaf 5 januari ook drank- en eetbonnen kopen. De vouchers kunnen omgeruild worden aan een apart voucherloket op het festivalterrein. Deze voorverkoopactie stopt op maandag 20 mei.

Problemen met je e-ticket?

Gladiolen organiseert de online ticketverkoop niet zelf. Als je problemen ondervindt met de aankoop van je tickets kan je steeds de helpdesk van Eventbrite contacteren via deze link. Zij kunnen je verder helpen wanneer je je e-ticket verloren hebt of problemen ondervindt met de online betaling.

Campingtickets

We willen onze campingbezoekers graag een veilig en comfortabel terrein aanbieden. Daarom bieden we je ook dit jaar de mogelijkheid om je campingticket op voorhand online te kopen. Koop je kaart dus in voorverkoop als je zeker wil zijn van je plek. Als het campingterrein volledig uitverkocht is, worden er tijdens het festivalweekend geen campingtickets meer verkocht. De toegang tot de camping bedraagt € 15. Campingtickets zijn enkel te koop via onze online ticketshop.

Planché Royal

Op zoek naar een onvergetelijke festival-ervaring? Ontdek Planché Royal, onze vipformule. Tickets voor Planché Royal kan je kopen in onze ticketshop, aan € 95, inclusief service- en transactiekosten.
Klik hier om naar de ticketshop te gaan.

Huisreglement

Door de aankoop van een Gladiolenticket en het betreden van het festivalterrein, ga je automatisch akkoord met ons huisreglement. Dit reglement kan je hier nalezen.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief