Camping

De festivalcamping

Wie op het festival wil blijven overnachten, kan dat op onze gezellige festivalcamping. Een campingticket is een heel weekend geldig. 

Voor een campingticket krijg je heel wat in de plaats: toegang tot de camping vlakbij de festivalweide, sportinfrastructuur, gratis gebruik van toiletten en stromend water, permanente bewaking, terreinverlichting en filosofische gesprekken over diepzinnige onderwerpen naar keuze. Ook aan de hongerige magen is gedacht, op algemeen verzoek wordt er ’s morgens een lekker en goedkoop ontbijt aangeboden.

Campingtickets

We willen onze campingbezoekers graag een veilig en comfortabel terrein aanbieden. Daarom bieden we je ook dit jaar de mogelijkheid om je campingticket op voorhand online te kopen. Als het campingterrein volledig uitverkocht is, worden er tijdens het festivalweekend geen campingtickets meer verkocht.

  • Campingtickets: € 15 + €1,51 servicekosten
  • Campingtickets aan de kassa: € 20
  • Campingtickets zijn enkel te koop via onze online ticketshop
  • Campingtickets worden geregistreerd op naam en zijn niet overdraagbaar

Locatie nieuwe camping

Maak gebruik van de shuttle en kiss&ride-zone of kom met de fiets.

De nieuwe camping bevindt zich langs de straat Beilen. De ingang is tegenover "De Kippenboer". In de buurt van de camping is er géén parkeergelegenheid. Daarom vragen we alle campinggasten om gebruik te maken van de gratis festivalparking aan Olen Shopping Park en van daar uit de gratis festivalshuttle te nemen. (Deze rijdt ook op zondagvoormiddag) Of om gebruik te maken van de Kiss & Ride zone in de Zonnebloemstraat, aan de voetbalterreinen van Olen United. In de straten in de dorpskern geldt een algemeen parkeerverbod.

Het campingreglement

Om het voor iedereen even plezant te houden, hebben we een campingreglement opgesteld. Dit kan je hier nalezen: Lees het campingreglement.

Om eventuele diefstal of overlast zoveel mogelijk te vermijden, kunnen enkel personen met een geldig Gladiolen-festivalticket (of festivalbandje) toegang krijgen tot het campingterrein. Natuurlijk neem je best geen waardevolle spullen mee. De camping is dag en nacht open vanaf vrijdag 29 mei om 16 u. Het heeft dus absoluut geen zin om vroeger te komen. Zondagmiddag 31 mei om 12 u. sluit de camping en moeten alle tentjes opgeruimd zijn.

Kamperen in de buurt met CAMPR

Omdat de camping de voorbije jaren telkens was volgeboekt, hebben we de handen in mekaar geslagen met CAMPR om op zoek te gaan naar bijkomende kampeermogelijkheden. Via deze site vind je beschikbare tuinen of plekken waar je je tent mag opstellen. Heel wat van deze kampeerplaatsen voorzien ook een warm welkom en een ontbijt. Buurtbewoners die hun tuin ter beschikking stellen via deze website, maken bovendien kans op gratis tickets voor Gladiolen.

Wil je bij mensen thuis kamperen in de buurt van Gladiolen of wil je je tuin openstellen voor festivalgangers? Neem dan een kijkje op gocampr.com.

Camping Den Boskant

Ook camping Den Boskant biedt mogelijkheid tot kamperen tijdens Gladiolen. De camping is goed bereikbaar via de shuttledienst van het festival, die stopt aan Shopping Park Olen. Voor 1 tent en 2 personen betaal je hier slechts 9 euro/nacht. Meer info: 014 21 22 81

Volg Gladiolen op social media