Boekel Boulevard 2018

Een straat vol plezier!

Op zaterdagnamiddag 19 mei kan je je komen amuseren op het straatfeest Boekel Boulevard. Gladiolen trakteert met gratis optredens en leuke activiteiten voor jong en oud in de straten rondom het festivalterrein. Iedereen is welkom vanaf 13.00u, ook wie geen gladiolenticket heeft.

Buggy Wonderland

Nieuw dit jaar is de extra aandacht voor de allerkleinsten. Parochiezaal Boekelheem wordt omgetoverd tot “Buggy Wonderland”. Terwijl de ouders zich ontspannen op het aanpalende terrasje, spelen de piepjonge Gladiolenfans in een veilige omgeving.

Ze kunnen zich hier helemaal uitleven met een eigen springkasteel, een ballenbad en een zalige zwiermolen. Is je kleine spruit liever even weg uit de drukte? In een rustige ruimte worden er verhaaltjes voorgelezen en kunnen ze meedoen aan onze kleurwedstrijd. Er zijn verzorgingstafels aanwezig en ook de mogelijkheid tot flesjes opwarmen is hier voorzien. Met dank aan De Boomhut.

Doe mee met onze kleurwedstrijd

Via de lagere en kleuterscholen delen we een poster uit om in te kleuren. Breng deze affiche mee naar Boekel Boulevard en maak er kans op een week lang één van de 4 gratis springkastelen bij je thuis! (Met dank aan springkastelen-online.be)

Geen affiche ontvangen?
Download dan hier de tekening om zelf af te drukken.
Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

Straattheater

Een vingervlugge goochelaar, grappige clown en jonglerende acrobaat doen de gekste kunstjes. Kleurrijke grimeurs en ballonkunstenaars toveren een glimlach op je gezicht, terwijl onze loze vissertjes hengelen naar de aandacht van verbaasde voorbijgangers.

God Is A (Junior) DJ

De Olense scholen laten horen dat er veel muzikaal talent in ons dorp aanwezig is. Hun Junior DJ’s spelen discobar in een hemelse locatie: het portaal van de kerk! Een opblaasbaar reuze-springkussen zorgt daar voor een unieke wiebelende dansvloer.

Muziek

Ook Jeugdclub Kapao heeft een hart voor muziek. Zij nodigen iedereen uit op een openlucht feestje vol fijne DJ-sets. Natuurlijk mag ook live muziek niet ontbreken. De vrolijke bende van Rock Au Vin wandelt al spelend en zingend door het publiek en zorgt overal voor ambiance.

Actie!

Hoe behendig ben jij? Probeer je evenwicht te bewaren op de Mega Meltdown Sweeper of laat de innerlijke cowboy in je los met een ritje op de mechanische stier. Toon je beste jump-moves op de verschillende grote springkastelen. Nog meer spektakel? Daag je vrienden uit met een spannende wedstrijd bierbak-stapelen!

Illustratie: timletsgo.com

Schrijf je in op onze nieuwsbrief