Boekel Boulevard

Boekel Boulevard

Gladiolen trakteert met gratis optredens en leuke activiteiten voor jong en oud in de straten rondom het festivalterrein. Iedereen is welkom, ook wie geen gladiolenticket heeft.

Zaterdag 30 mei van 13.00 tot 18.00u

Straattheater

Een spectaculaire circus-act, een zotte zeepbellen-artieste, acrobatische breakdancers, rope skippers en freestyle voetballers doen de gekste kunstjes. Een grappige goochelaar, kleurrijke grimeurs en ballonkunstenaars toveren een glimlach op je gezicht, terwijl onze loze vissertjes hengelen naar de aandacht van verbaasde voorbijgangers.

Junior DJ’s

De Olense scholen laten horen dat er veel muzikaal talent in ons dorp aanwezig is. Hun Junior DJ’s spelen discobar in een hemelse locatie: het portaal van de kerk! Kom meedansen, zingen en springen op de tonen van deze jonge muzikale beloftes.

Muziek

Ook Jeugdhuis Kapao heeft een hart voor muziek. Zij nodigen iedereen uit op een openlucht feestje vol fijne DJ-sets. Natuurlijk mag ook live muziek niet ontbreken. De Blended Tartans zorgen voor echte Schotse doedelzakmuziek en de jeugdfanfare van Bouwel wandelt door het publiek terwijl ze een speciaal Gladiolen-repertoire spelen.

Onze loze vissertjes hengelen naar je aandacht.
Toon je beste jump-moves in de verschillende grote springkastelen.
Laat je schminken als een tijger.
Dolle pret op Boekel Boulevard.
Een spectaculaire circus-act in het midden van de straat.
Kom meedansen, zingen en springen op de tonen van de junior DJ's in het portaal van de kerk.
Kom naar Buggy Wonderland met je kleine spruit en doe mee met onze kleurwedstrijd.
Toon je beste jump-moves in de verschillende grote springkastelen.

Actie!

Klim om ter hoogst in een palmboom, leef je uit op de opblaasbare stormbaan of toon je beste jump-moves in de verschillende grote springkastelen. Zin in een sportief wedstrijdje? Daag je vrienden uit met een spannende race big bag-springen! 

Buggy Wonderland

Ook dit jaar geven we graag extra aandacht aan de allerkleinsten. Parochiezaal Boekelheem wordt opnieuw omgetoverd tot “Buggy Wonderland”. Terwijl de ouders zich ontspannen op het aanpalende terras op de speelplaats van de Knipoog, spelen de piepjonge Gladiolenfans in een veilige omgeving. Er zijn optredens van de Dansmariekes, en alle peuters en kleuters kunnen zich hier amuseren met een eigen springkasteel en ballenbad of meedoen aan de grote kleurwedstrijd. Ook verzorgingstafels zijn aanwezig en er is de mogelijkheid tot flesjes opwarmen.

Doe mee met onze grote kleurwedstrijd en maak kans op een leuke prijs!

Volg Gladiolen op social media