Heen en weer

De festivalsite bevindt zich tussen de Oevelseweg en de Melkerijstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Olen. De directe omgeving zal afgesloten zijn voor het verkeer.

Voor bezoekers die toch met de auto komen, voorzien we een grote festivalparking op de parking van Shopping Park Olen. Deze wordt van de autosnelweg (afrit 23 Geel-West) en op de gewestweg N13 bewegwijzerd. Van daaruit rijdt een gratis shuttledienst van en naar het festivalterrein (slechts 7 min reistijd).

Met de fiets

Met de juiste bandendruk en een gesmeerde ketting kom je probleemloos tot bij ons gebold. Je kan je tweewieler parkeren in de fietsenstalling vlakbij de inkom.

Met de trein

Olen beschikt over een eigen stopplaats van de NMBS. En het geluk is helemaal aan jouw zijde want dit ligt op wandelafstand van het festivalterrein. Het station van Olen ligt tussen dat van Geel en Herentals, op de lijn Antwerpen-Mol. www.nmbs.be

Met de bus

De bussen van de Lijn passeren onze tent, maar rijden enkel op vrijdag tot 19u23. Je neemt best lijnnummer 15b (Herentals-Geel). www.delijn.be

De N13 tussen Herentals en Olen is volledig afgesloten voor alle verkeer. Volg de omleiding naar Olen Shopping Park.

Met de auto

Voor wie met koning auto komt, voorzien we een grote festivalparking aan Shopping Park Olen. Je mag je wagen hier gratis parkeren, volg gewoon de wegwijzers. In de dorpskern van OLV-Olen geldt een algemeen parkeerverbod. Met de auto kan je deze omgeving dus best mijden.

Festival shuttle

Dankzij de bereidwillige medewerking van onze sponsors kunnen wij je van op de festivalparking een gratis shuttle-dienst aanbieden die je vlotjes van en naar het terrein brengt. De bussen rijden op vrijdag vanaf 16.00u en op zaterdag vanaf 13.00u naar het festival en de camping. De laatste bus vertrekt 's nachts om 04.00u terug naar de parking. Op zondagmorgen rijdt de bus elk uur van 9 tot 11u.

Adres voor de GPS

Gratis festivalparking en -shuttle
Shopping Park Olen
Lammerdries - Winkelstraat 4
2250 Olen

Kiss- & Ride-zone festival & camping

  • Voetbalterrein Olen United, Zonnebloemstraat, 2250 Olen
  • Shopping Park Olen, Lammerdries - Winkelstraat, 2250 Olen

Delen van de dorpskern worden tijdens de opbouw, het festival en de afbraak afgesloten voor verkeer.

Locatie camping

Aan de camping is géén parkeermogelijkheid. De camping is wel vlot bereikbaar via de gratis festivalshuttle. Laat je dus afzetten aan Shopping Park Olen en neem daar de bus. Deze stopt ook aan de camping.

Volg Gladiolen op social media