Exclusieve voorverkoop 20 jaar Gladiolen

Update zaterdag 8 december: Gezien de weersvoorspellingen van het KMI met rukwinden tot 100 km/u is het jammer genoeg niet veilig om evenementen in open lucht te laten doorgaan. Daarom is er in samenspraak met de organisator, het lokaal bestuur en de brandweer beslist om de kerstmarkt van KWB O.-L.-V.-Olen af te gelasten.

De voorziene ticketverkoop van Gladiolen gaat wel door en wijkt uit naar zaal Boekelheem.

In juni 2019 mag Gladiolen 20 kaarsjes uitblazen. Achter de schermen zijn we druk bezig om van deze feesteditie een absolute topper te maken. Met nòg meer comfort voor alle bezoekers, enkele nieuwigheden op het terrein en een ijzersterke line-up. De eerste namen van onze affiche maken we begin januari bekend. Trouwe Gladiolengangers weten dat ze daar niet op moeten wachten om overtuigd te worden. Daarom organiseren we op zaterdag 8 december een exclusieve voorverkoop van Gladiolen 2019.

Deze verkoop gaat door weersomstandigheden niet door op de kerstmarkt van O.L.Vr.-Olen maar wel in zaal Boekelheem, van 16 tot 22u. Je kan er enkel combitickets kopen, aan € 40. (Zonder extra kosten!) Dag-, camping- en viptickets zijn beschikbaar vanaf zaterdag 5 januari. Omdat Gladiolen vorig jaar in een recordtempo werd uitverkocht, geldt er een limiet van 4 tickets per persoon. Je kan betalen in cash, met Bancontact of Payconiq.

Gladiolen 2019 is op 7 en 8 juni in Olen.

Start voorverkoop

Op zaterdag 5 januari start de reguliere voorverkoop van Gladiolen 2019. Volgende tickets zijn dan beschikbaar via www.gladiolen.be

Dagticket vrijdag: € 25*
Dagticket zaterdag: € 25*
Combiticket: € 40*
Campingticket: € 15
Gladiolen Royal (vip): € 90 / dag
* Exclusief € 1 servicekost en 4% transactiekosten.
Op camping- en viptickets betaal je geen extra kosten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief